Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena (filė)
  • 150 gramų bulvių traškučių
  • 100 gramų sūris (kietas)
  • 100 mililitrų kefyro
  • 100 gramų miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis provanso žolelių
  • Padažui:
  • 150 mililitrų jogurto (natūralus)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek paprikų
  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena (filė)
  • 150 gramų bulvių traškučių
  • 100 gramų sūris (kietas)
  • 100 mililitrų kefyro
  • 100 gramų miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis provanso žolelių
  • Padažui:
  • 150 mililitrų jogurto (natūralus)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek paprikų
  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustyti juostelėm, įdėti smulkinto česnako, įdėti druskos, pipirų, žolelių. Įpilti sojos padažo, kefyro. Viską gerai išmaišyti ir mažiausiai valandai padėti į šaldytuvą.
  2. Bulvių traškučius susmulkinti ir sumaišyti su tarkuotu ''Džiugas'' sūriu. Krūtinėlės juosteles pavolioti miltuose, pamirkyti plaktame kiaušinyje ir vėl pavolioti bulvių traškučių ir sūro mišinyje. Kepti orkaitėje 20 min. 180°C temp. orkaitėje.
  3. Pagaminti padažą. Į jogurtą įpilti šaukštą aliejaus, citrinų sulčių, smulkintą agurką ir papriką. Pagal skonį įdėti druskos ir pipirų.
    Patiekti su padažu.

Autorius: Liuda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų