tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 300 gramų pievagrybių
  • 60 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė išilgai perpjauti per pusę, nusausinti ir šiek tiek pamušti. Visu gabalėlius įtrinti pipirais, vištienos prieskoniais, išspaustu česnaku ir palaikyti, kad prieskoniai įsigertų. Kiekvieną gabaliuką apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 4 min. iš abiejų pusių. Iškeptą mėsą palaikyti šiltai. Grybus supjaustyti griežinėliais griežinėliais. Į keptuvę, kurioje kepė mėsa, sudėti grybus, įpilti 60 ml vandens, patroškinti apie 5 min. Tada įpilti grietinėlę ir vyną, užvirinti ir dar patroškinti 5 min. Po 5 min. nuimti nuo ugnies, sudėti sviestą ir išmaišyti. Tiekti vištieną užpilus grybų padažu. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 300 gramų pievagrybių
  • 60 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė išilgai perpjauti per pusę, nusausinti ir šiek tiek pamušti. Visu gabalėlius įtrinti pipirais, vištienos prieskoniais, išspaustu česnaku ir palaikyti, kad prieskoniai įsigertų. Kiekvieną gabaliuką apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 4 min. iš abiejų pusių. Iškeptą mėsą palaikyti šiltai. Grybus supjaustyti griežinėliais griežinėliais. Į keptuvę, kurioje kepė mėsa, sudėti grybus, įpilti 60 ml vandens, patroškinti apie 5 min. Tada įpilti grietinėlę ir vyną, užvirinti ir dar patroškinti 5 min. Po 5 min. nuimti nuo ugnies, sudėti sviestą ir išmaišyti. Tiekti vištieną užpilus grybų padažu. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų