Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištienos krūtinėlė
  • 300 gramų pievagrybių (tinka ir kiti grybai, pjaustyti)
  • 100 gramų grietinėlės
  • 100 gramų sviesto
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek malti juodieji pipirai (malti)

Porcijų skaičius: 4

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištienos krūtinėlė
  • 300 gramų pievagrybių (tinka ir kiti grybai, pjaustyti)
  • 100 gramų grietinėlės
  • 100 gramų sviesto
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek malti juodieji pipirai (malti)

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite riekelėmis ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
  2. Nuplaukite vištienos krūtinėlę, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir pakepinkite gilioje keptuvėje su sviestu, kol ji gražiai apskrus.
  3. Po to sudėkite į keptuvę grybus, išspaustą česnaką, supilkite grietinėlę, pasūdykite ir patroškinkite apie 15-20 min.
  4. Vištienos krūtinėlę patiekti kaštą, supjaustytą mažesniais gabaliukais su ryžiais arba bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų