Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 600 gramų vištos filė
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/3 stiklinės vandens
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 5 valgomieji šaukštai žemės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė sumalkite ir sumaišykite su 1 kiaušiniu, krakmolu, druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Iš gautos masės suformuokite kotletukus.
Juos apvoliokite plaktuose 2 kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.
Kotletukus apkepkite įkaitintame aliejuje.
Ištirpinkite puode sviestą, supilkite aliejų, grietinėlę, vandenį ir į šį padažą sudėkite kotletukus.
Troškinkite apie 10-15 min.
Patiekite šiltus su bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 600 gramų vištos filė
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 1/3 stiklinės vandens
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
- 5 valgomieji šaukštai žemės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė sumalkite ir sumaišykite su 1 kiaušiniu, krakmolu, druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Iš gautos masės suformuokite kotletukus.
Juos apvoliokite plaktuose 2 kiaušiniuose ir džiūvėsėliuose.
Kotletukus apkepkite įkaitintame aliejuje.
Ištirpinkite puode sviestą, supilkite aliejų, grietinėlę, vandenį ir į šį padažą sudėkite kotletukus.
Troškinkite apie 10-15 min.
Patiekite šiltus su bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą