Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai iš tikrųjų labai skanus ir paprastas turkiškas receptas, kurį galima lengvai pasigaminti namuose.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištienos šlaunelių mėsa
  • 1 vienetas citrinų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų pastos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintas čiobrelis
  • 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintos mėtos
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonosios paprikos milteliai
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišyti aliejų, paprikų ir pomidorų pastas, citrinų sultis, džiovintus čiobrelius, mėtas ir čiobrelius, druską ir juoduosius pipirus, paprikos miltelius.
  2. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į indą su marinatu. Gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve mažiausiai 30 min. Bet aš rekomenduoju palikti kelioms valandoms, o geriausiai per naktį.
  3. Įkaitinti keptuvę. Kepti vištieną ant vidutinės ugnies apie 15 min., apvartant mėsą. Jei naudosite grilį - tuomet suverti ant iešmelių ir kepti kaip įprastus šašlykus.
  4. Vištienos iešmelius patiekti su keptomis ar šviežiomis daržovėmis, salotomis, plovu.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų