• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (be kauliukų)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio medaus
  • 1/3 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 200 gramų vištos filė
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek alyvuogių (be kauliukų)
  • 1/3 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio medaus
  • 1/3 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 200 gramų vištos filė
  • 200 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalykite krevetes ir pasiruoškite marinatą: citrinos sultis sumaišykite su druska, aliejumi ir smulkintu čili pipiru. Paruoštas krevetes palaikykite valandą šiame marinate.

    Vištieną supjaustykite tokio dydžio gabaliukais, kokio dydžio yra krevetės. Pasiruoškite marinatą: sumaišykite garstyčias, medų, imbiero bei paprikos miltelius ir druską su maltais pipirais. Palikite vištieną marinuotis valandai.

    Kai krevetės ir vištiena išsimarinuos, sumaukite jas ir alyvuoges ant iešmelių ir kepkite grilyje maždaug 5 minutes.

    Prie patiekalo labai tinka įvairūs aštresni padažai.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų