Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • 250 mililitrų pieno
  • 125 mililitrai grietinėlės
  • šiek tiek sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (ar kiti riebalai kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • 250 mililitrų pieno
  • 125 mililitrai grietinėlės
  • šiek tiek sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (ar kiti riebalai kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti kubeliais ir pagardinti prieskoniais.
    Nuskustas bulves plonai supjaustyti.
    Susmulkintą svogūną su tarkuota morka pakepinti keptuvėje.
    Formą ištepti riebalais.
    Dėti sluoksnį bulvių, ant viršaus dėti vištieną, pakepintas su svogūnais morkas, sūri ir galiausiai pabarstyti prieskoniais.
    Vėl dėti bulvių sluoksnį su morkomis ir svogūnais, apibarstyti sūriu ir vėl pabarstyti prieskoniais.
    Uždėti sviestą, pieną suplakti su grietinėle ir užpilti.
    Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40-50 min., kol bulvės suminkštės.
    Skanaus!

Autorius: Judita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų