Vištienos filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti mėgstamais prieskoniais (Santa Maria vištienos prieskoniais, malta paprika, druska ar pan.) ir valandai padėti šaltai. Po to dėti į keptuvę ir pakepinti įkaitintame aliejuje. Mažesniame puodelyje užvirinti nuolat maišant grietinėlę praskiestą šiek tiek su vandeniu (iki 200 ml vandens, jei grietinėlė 30% riebumo), įdėti smulkintus krapus, persilado prieskonius, provanso žolelių mišinį, druską, pipirus, šaukštą miltų ir gerai išmaišyti. Paruoštu padažu užpilti ant apkeptų vištienos filė gabalėlių ir dar šiek tiek uždengus pakaitinti. Tiekti su ryžiais (verdant pagardintais kario prieskoniais). Skanaus!
Vištienos filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti mėgstamais prieskoniais (Santa Maria vištienos prieskoniais, malta paprika, druska ar pan.) ir valandai padėti šaltai. Po to dėti į keptuvę ir pakepinti įkaitintame aliejuje. Mažesniame puodelyje užvirinti nuolat maišant grietinėlę praskiestą šiek tiek su vandeniu (iki 200 ml vandens, jei grietinėlė 30% riebumo), įdėti smulkintus krapus, persilado prieskonius, provanso žolelių mišinį, druską, pipirus, šaukštą miltų ir gerai išmaišyti. Paruoštu padažu užpilti ant apkeptų vištienos filė gabalėlių ir dar šiek tiek uždengus pakaitinti. Tiekti su ryžiais (verdant pagardintais kario prieskoniais). Skanaus!