Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 česnakų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos (ir pipirai)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 50 gramų sviesto (kubeliais)
  • 150 mililitrų sultinio
  • 4 vienetai vištienos kulšelių ((arba 8 blauzdelių))
  • 1 vienetas citrinos žievelės
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 20 česnakų
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • šiek tiek druskos (ir pipirai)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 50 gramų sviesto (kubeliais)
  • 150 mililitrų sultinio
  • 4 vienetai vištienos kulšelių ((arba 8 blauzdelių))
  • 1 vienetas citrinos žievelės
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 asmenims

    Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Supjaustykite vištą gabaliukais ir pabarstykite druska bei pipirais. Vėliau pakepkite jos gabaliukus iš abiejų pusių keptuvėje po 2–3 min. Įdėkite česnako ir pakepkite dar minutę, nuolat maišydami. Į keptuvę suberkite tarkuotą citrinos žievelę, SANTA MARIA žoleles ir gerai išmaišykite. Galiausiai keptuvę uždenkite dangčiu ir, įdėję į orkaitę, kepkite apie 20 min.
    Vėliau iš keptuvės pašalinkite susidariusį skystį ir kepkite vištą nuėmę dangtį dar 30 min., kol suminkštės. Tada išimkite ją iš keptuvės ir
    įvyniokite į foliją, kad mėsa išliktų šilta.
    Įkaitinkite kitą keptuvę ant vidutinės ugnies. Supilkite vyną ir sudėkite smulkintas česnakų skilteles. Vėliau supilkite sultinį ir troškinkite apie 5 min., kol masė sutirštės.
    Tada vieną po kito sudėkite sviesto kubelius ir nuolat maišykite. Nuimkite padažą nuo ugnies ir paskaninkite pipirais bei druska.
    Vištieną patiekite su padažu bei bulvių ir salierų koše.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų