Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 6 vienetai vištienos blauzdelių
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 6 vienetai vištienos blauzdelių
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą