Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai lengvai paruošiamas saldokas patiekalas. Gan lengvas ir švelnaus skonio. O be to ir labai spalvingas.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 500 mililitrų daržovių sultinio
  • 300 gramų vištos filė
  • 250 gramų konservuoti pievagrybiai
  • 175 gramai konservuoti mandarinai
  • 4 vienetai konservuotų ananasų (griežinėliai)
  • 1 vienetas kiaušinis
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis konjako
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 2 žiupsneliai malti juodieji pipirai
  • 2 žiupsneliai kario

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Daržovių sultinį užvirinti. Sudėti mėsą, suberti miltus, karį, druską ir pipirus. Pagardinti konjaku, citrinos ir ananasų sultimis.
  2. Išplakti kiaušinį ir plakinį supilti į puodą su mėsa. Tuomet susmulkinti ananasus ir pievagrybius. Įkaitintoje keptuvėje pakepinti mandarinus, ananasus ir pievagrybius.
  3. Apkeptus vaisius ir grybus sudėti į puodą su mėsa ir troškinti apie 1 val.
  4. Patiekti su ryžiais.

Autorius: Dorianas (https://dorianovirtuve.blogspot.com)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų