Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 stiklinė svogūnų laiškų
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 stiklinė svogūnų laiškų
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą specialiomis žirklėmis išilgai pilvo perkirpti ir padaryti "išklotinę". Vištieną aptepti majonezo su prieskoniais, druska mišiniu. Į vidurį vištos sudėti smulkintus svogūnų laiškus ir supjaustytą svogūną. Vištą palikti marinuotis puode apie valandą ir kepti ant grotelių, kol gražiai apskrus.

    Skanaus!

Autorius: Vaidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų