• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena (višta (2-2,5kg))
  • 1 butelis alaus (tamsus (nestiprus))
  • 200 mililitrų vandens
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 30 mililitrų citrinų sultys
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena (višta (2-2,5kg))
  • 1 butelis alaus (tamsus (nestiprus))
  • 200 mililitrų vandens
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 30 mililitrų citrinų sultys
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultymis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
  2. Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno dapilame vandens.
  3. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaite ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų