Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų kiaulienos (odelės)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Parduotuvėje galima nusipirkti pigių kiaulių odelių. Artrodytų kur jas dėti? Tačiau skaniai pasigaminus, tai tikras delikatesas.

    Odeles pasūdykite ir palaikykite nors dieną, galite dėti į šaldymo kamerą jei virsite vėliau.

    Į verdantį vandenį įdėkite sultinio ir odeles. Pavirkite 20-30min kol jos suminkštės. Išvirusias pabarstykite juodaisiais pipirais.
    Kai išimsite, kuo odelės ilgiau bus, tuo labiau kietės, dėl to sulaukite jums skaniausios odelių būsenos ir valgykite.

    Skanu su krienais.
    Vyrams patinka kai daugiau pipiriuko, prie alaus, supjaustytos juostelėmis.

    Skanaus!

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų kiaulienos (odelės)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Parduotuvėje galima nusipirkti pigių kiaulių odelių. Artrodytų kur jas dėti? Tačiau skaniai pasigaminus, tai tikras delikatesas.

    Odeles pasūdykite ir palaikykite nors dieną, galite dėti į šaldymo kamerą jei virsite vėliau.

    Į verdantį vandenį įdėkite sultinio ir odeles. Pavirkite 20-30min kol jos suminkštės. Išvirusias pabarstykite juodaisiais pipirais.
    Kai išimsite, kuo odelės ilgiau bus, tuo labiau kietės, dėl to sulaukite jums skaniausios odelių būsenos ir valgykite.

    Skanu su krienais.
    Vyrams patinka kai daugiau pipiriuko, prie alaus, supjaustytos juostelėmis.

    Skanaus!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų