REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas krapų (šakelė)
  • 0.5 stiklinės krienų (tarkuoti)
  • 1 vienetas morkų
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas karšių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų