Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelė)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas jautienos (nugarinė)
  • 100 gramų acto
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • 150 gramų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 vienetai kadagio uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas.

    Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato.

    Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų