Į verdantį vandenį sudedame kiaulienos mėsą. Verdame 40 min. Po to dedame greifruktų sulčių, apelsinų sulčių, druskos, pipirų. Paverdame 10 min. Prieš patiekiant apšlakstome citrina. Labai skanu su pomidorais. Skanaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų (išspaustos sultys)
1 vienetas greipfruktų (išspaustos sultys)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (papuošimui)
2 vienetai pomidorų pastos (marinuoti, garnyrui)
500 gramų kiaulienos
1 litras vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį sudedame kiaulienos mėsą. Verdame 40 min. Po to dedame greifruktų sulčių, apelsinų sulčių, druskos, pipirų. Paverdame 10 min. Prieš patiekiant apšlakstome citrina. Labai skanu su pomidorais. Skanaus.