Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų vyniuogių (raudonos)
- 200 gramų silkių (filė)
- 1 vienetas batono
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono riekeles supjaustyti gabaliukais, apkepinti svieste ir ataušinti. Ant kiekvieno gabalėlio dėti po silkės gabaliuką, pusę vynuogės ir kiekvieną sumuštinuką dailiai aprišti svogūnų laišku. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 250 gramų vyniuogių (raudonos)
- 200 gramų silkių (filė)
- 1 vienetas batono
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Batono riekeles supjaustyti gabaliukais, apkepinti svieste ir ataušinti. Ant kiekvieno gabalėlio dėti po silkės gabaliuką, pusę vynuogės ir kiekvieną sumuštinuką dailiai aprišti svogūnų laišku. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą