Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų vyniuogių (raudonos)
  • 200 gramų silkių (filė)
  • 1 vienetas batono
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono riekeles supjaustyti gabaliukais, apkepinti svieste ir ataušinti. Ant kiekvieno gabalėlio dėti po silkės gabaliuką, pusę vynuogės ir kiekvieną sumuštinuką dailiai aprišti svogūnų laišku. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų vyniuogių (raudonos)
  • 200 gramų silkių (filė)
  • 1 vienetas batono
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono riekeles supjaustyti gabaliukais, apkepinti svieste ir ataušinti. Ant kiekvieno gabalėlio dėti po silkės gabaliuką, pusę vynuogės ir kiekvieną sumuštinuką dailiai aprišti svogūnų laišku. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų