Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 13 vienetų abrikosų (džiovinti, be kauliukų)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (sumaltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1.5 kilogramo veršienos (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai sultinio (mėsos)
  • šiek tiek žalumynų
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
    Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
    Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
    Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
    Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.

Autorius: Robkė

INGREDIENTAI:

  • 13 vienetų abrikosų (džiovinti, be kauliukų)
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (sumaltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1.5 kilogramo veršienos (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai sultinio (mėsos)
  • šiek tiek žalumynų
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
    Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
    Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
    Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
    Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.

Autorius: Robkė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų