Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 13 vienetų abrikosų (džiovinti, be kauliukų)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (sumaltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1.5 kilogramo veršienos (filė)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai sultinio (mėsos)
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.
INGREDIENTAI:
- 13 vienetų abrikosų (džiovinti, be kauliukų)
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (sumaltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1.5 kilogramo veršienos (filė)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai sultinio (mėsos)
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą