Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek kardamono
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 800 gramų veršienos (kumpis)
  • 1.5 stiklinės rūgpienio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršienos kumpis 2—3 val. palaikomas rūgusiame piene. Vėliau nusausinamas, įtrinamas druska ir susmulkintais prieskoniais ir kepamas orkaitėje, į keptuvą dedama prieskoninių daržovių, truputį riebalų ir įpilama šiek tiek vandens ar sultinio. Iškepęs kumpis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas kepsnio sultimis ir apibarstomas grūstais kmynais. Tiekiamas su keptais obuoliais, bruknių koše, marinuotais vaisiais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų