• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 600 gramų veršienos (kepenys)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 100 mililitrų grietinės
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (grūdeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenis išvirti su morkomis, petražolėmis, lauro lapais, kvapiaisiais pipirais, citrinos sultimis.
    Supjaustyti ir pakepinti svogūnus, pridėti miltų, gerai išmaišyti, praskiesti dviem stiklinėmis nuoviro, gerai išmaišyti, kad nebūtų gumuliukų, užvirinti.
    Kepenis supjaustyti stambiais šiaudeliais, sudėti į padažą, patroškinti, baigiant sudėti grietinę, išmaišyti, užvirinti.
    Patiekiama su bulvėmis arba virtais ryžiais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų