Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas veršienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
    Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę.
    Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą.
    Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val.
    Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje.
    Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas veršienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai kivių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
    Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę.
    Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą.
    Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val.
    Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje.
    Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų