Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas veršienos
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę.
Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą.
Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val.
Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje.
Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas veršienos
- šiek tiek druskos
- 2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę.
Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą.
Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val.
Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje.
Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą