Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų silkių ( filė, nesūri)
  • 3/4 gramo porų
  • 1 vienetas obuolių ( (vidutinio dydžio))
  • 2 vienetai agurkų (marinuoti (nedideli))
  • 120 gramų jogurto (natūralus)
  • 120 gramų grietinės (30% riebumo )
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
  • 2 vienetai kiaušinių ( (kietai virti))
  • 1 žiupsnelis pipirai ( malti )
  • 1 žiupsnelis krapų ( smulkinti)
  • 1 saujelė petražolių
  • 1 žiupsnelis žirnių ((žali) )

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų silkių ( filė, nesūri)
  • 3/4 gramo porų
  • 1 vienetas obuolių ( (vidutinio dydžio))
  • 2 vienetai agurkų (marinuoti (nedideli))
  • 120 gramų jogurto (natūralus)
  • 120 gramų grietinės (30% riebumo )
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
  • 2 vienetai kiaušinių ( (kietai virti))
  • 1 žiupsnelis pipirai ( malti )
  • 1 žiupsnelis krapų ( smulkinti)
  • 1 saujelė petražolių
  • 1 žiupsnelis žirnių ((žali) )

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Porą supjaustyti žiedeliais. Obuolį supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. 3 obuolio dalis nulupti, 1 palikti nenuluptą. Nuluptas obuolio dalis supjaustyti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę su jogurtu suplakti, pagardinti citrinų sultimis, krapais ir pipirais. Tada įmaišyti obuolių skilteles, porų žiedelius ir agurkų griežinėlius. Griežinėliais supjaustytus kiaušinius išdėlioti lėkštės pakraščiuose. Silkės filė sudėti į lėkštės vidurį ir apipilti grietinės ir jogurto padažu. Papuošti petražolėmis, nelupto obuolio skiltelėmis, marinuotų agurkų griežinėliais ir žaliais žirniais.

Autorius: Alma K.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų