REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 120 gramų cukraus (rudasis)
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 500 gramų morkų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 180 gramų sviesto
  • 50 gramų razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
  • šiek tiek ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Morkas sutarkuoti smulkia trintuve, sudėti į puodą su sviestu ir nuolat maišant troškinti apie 10 - 15 min. Kai morkos suminkštės, nukelti nuo viryklės ir atvėsinti.
    2. Atskirame inde išplakti kiaušinius su cukraus pudra ir apelsino žievele ir atsargiai įmaišyti juos į atvėsintas troškintas morkas.
    3. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais ir įmašyti juos į kiaušinių - morkų masę. Suberti riešutus ir razinas ir viską gerai išmaišyti.
    4. Kepimo formą patepti sviestu, pabarstyti džiuvesėlias ir supilti paruoštą tešlą.
    5. Kepti , 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, 40 min. Pyragą atvėsinti, neišimant iš kepimo formos.
    6. Puošti tirpintu juoduoju arba baltuoju šokoladu. Skanaus!

Autorius: Ona M.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 120 gramų cukraus (rudasis)
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 500 gramų morkų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 180 gramų sviesto
  • 50 gramų razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
  • šiek tiek ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Morkas sutarkuoti smulkia trintuve, sudėti į puodą su sviestu ir nuolat maišant troškinti apie 10 - 15 min. Kai morkos suminkštės, nukelti nuo viryklės ir atvėsinti.
    2. Atskirame inde išplakti kiaušinius su cukraus pudra ir apelsino žievele ir atsargiai įmaišyti juos į atvėsintas troškintas morkas.
    3. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais ir įmašyti juos į kiaušinių - morkų masę. Suberti riešutus ir razinas ir viską gerai išmaišyti.
    4. Kepimo formą patepti sviestu, pabarstyti džiuvesėlias ir supilti paruoštą tešlą.
    5. Kepti , 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, 40 min. Pyragą atvėsinti, neišimant iš kepimo formos.
    6. Puošti tirpintu juoduoju arba baltuoju šokoladu. Skanaus!

Autorius: Ona M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų