Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 125 gramai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų
- 2 vienetai kiaušinių
- 385 gramai kvietinių miltų
- 115 gramų sviesto (arba margarinas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cinamoną sumaišome su imbieru, kepimo milteliais ir miltais.
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Į skystų produktų mišinį įmaišome sausus produktus.
Tešlą gerai išminkome, susukę į maistinę plėvelę ir palaikome šaldymo kameroje 1-1,5 valandos.
Iš šaldytuvo išimtą tešlą gerai iškočiojame. Iškočioti reikėtų iki 2-3 mm storio.
Išpjaustome arba su formelėmis išspaudžiame norimos formos sausainius: zuikučius, viščiukus, drugelius ir t.t.
Kepame apie 10 minučių 180° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius dekoruojame maistiniais dažais.
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 125 gramai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų
- 2 vienetai kiaušinių
- 385 gramai kvietinių miltų
- 115 gramų sviesto (arba margarinas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cinamoną sumaišome su imbieru, kepimo milteliais ir miltais.
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Į skystų produktų mišinį įmaišome sausus produktus.
Tešlą gerai išminkome, susukę į maistinę plėvelę ir palaikome šaldymo kameroje 1-1,5 valandos.
Iš šaldytuvo išimtą tešlą gerai iškočiojame. Iškočioti reikėtų iki 2-3 mm storio.
Išpjaustome arba su formelėmis išspaudžiame norimos formos sausainius: zuikučius, viščiukus, drugelius ir t.t.
Kepame apie 10 minučių 180° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius dekoruojame maistiniais dažais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą