REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 125 gramai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 385 gramai kvietinių miltų
  • 115 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cinamoną sumaišome su imbieru, kepimo milteliais ir miltais.
    Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
    Į skystų produktų mišinį įmaišome sausus produktus.
    Tešlą gerai išminkome, susukę į maistinę plėvelę ir palaikome šaldymo kameroje 1-1,5 valandos.
    Iš šaldytuvo išimtą tešlą gerai iškočiojame. Iškočioti reikėtų iki 2-3 mm storio.
    Išpjaustome arba su formelėmis išspaudžiame norimos formos sausainius: zuikučius, viščiukus, drugelius ir t.t.
    Kepame apie 10 minučių 180° C orkaitėje.
    Iškepusius ir atvėsusius dekoruojame maistiniais dažais.

Autorius: Agneta

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 125 gramai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 385 gramai kvietinių miltų
  • 115 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cinamoną sumaišome su imbieru, kepimo milteliais ir miltais.
    Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
    Į skystų produktų mišinį įmaišome sausus produktus.
    Tešlą gerai išminkome, susukę į maistinę plėvelę ir palaikome šaldymo kameroje 1-1,5 valandos.
    Iš šaldytuvo išimtą tešlą gerai iškočiojame. Iškočioti reikėtų iki 2-3 mm storio.
    Išpjaustome arba su formelėmis išspaudžiame norimos formos sausainius: zuikučius, viščiukus, drugelius ir t.t.
    Kepame apie 10 minučių 180° C orkaitėje.
    Iškepusius ir atvėsusius dekoruojame maistiniais dažais.

Autorius: Agneta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų