• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1.5 stiklinės graikinių riešutų
  • 1 vienetas granatų
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • šiek tiek petražolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą išvirti iki minkštumo, kad peilis lengvai įlystų.
    Riešutus susmulkinti su blenderiu.
    Išvirtą kopūstą padėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol išbėgs vanduo bei atvės.
    Vandens turi nelikti, kad paštetas nebūtų skystas.
    Kopūstą su petražolėmis ir česnakais susmulkinti su virtuviniu kombainu.
    Gautą masę pasūdyti, įberti pipirų, sumaišyti su riešutais ir granatų sėklytėmis.
    Skanaus.

Autorius: Daina

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1.5 stiklinės graikinių riešutų
  • 1 vienetas granatų
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • šiek tiek petražolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą išvirti iki minkštumo, kad peilis lengvai įlystų.
    Riešutus susmulkinti su blenderiu.
    Išvirtą kopūstą padėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol išbėgs vanduo bei atvės.
    Vandens turi nelikti, kad paštetas nebūtų skystas.
    Kopūstą su petražolėmis ir česnakais susmulkinti su virtuviniu kombainu.
    Gautą masę pasūdyti, įberti pipirų, sumaišyti su riešutais ir granatų sėklytėmis.
    Skanaus.

Autorius: Daina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų