Kopūstą išvirti iki minkštumo, kad peilis lengvai įlystų. Riešutus susmulkinti su blenderiu. Išvirtą kopūstą padėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol išbėgs vanduo bei atvės. Vandens turi nelikti, kad paštetas nebūtų skystas. Kopūstą su petražolėmis ir česnakais susmulkinti su virtuviniu kombainu. Gautą masę pasūdyti, įberti pipirų, sumaišyti su riešutais ir granatų sėklytėmis. Skanaus.
Autorius: Daina
INGREDIENTAI:
4 česnakų
1.5 stiklinės graikinių riešutų
1 vienetas granatų
0.5 vieneto kopūstų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą išvirti iki minkštumo, kad peilis lengvai įlystų. Riešutus susmulkinti su blenderiu. Išvirtą kopūstą padėti į kiaurasamtį ir palaukti, kol išbėgs vanduo bei atvės. Vandens turi nelikti, kad paštetas nebūtų skystas. Kopūstą su petražolėmis ir česnakais susmulkinti su virtuviniu kombainu. Gautą masę pasūdyti, įberti pipirų, sumaišyti su riešutais ir granatų sėklytėmis. Skanaus.