Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų persimonų
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 100 gramų manų kruopų
  • 600 mililitrų vandens
  • 600 gramų varškės
  • 25 gramai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persimonus supjaustyti kubeliais. Tada sudėti persimonų gabaliukus į vandenį ir ant silpnos ugnies užvirinti. Kai užvirs, sudėti manų kruopas ir virti apie 2 min. Nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
    Cukrų ir vanilinį cukrų sutrinti su kiaušiniais. Šią masę sukrėsti į košę.
    Tada sudėti varškę ir gerai išmaišyti, kad nebūtų gumuliukų.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
    Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais, supilti tešlą, išlyginti, viršų patepti grietine.
    Kepti varškėtį apie 40 min.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų persimonų
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 100 gramų manų kruopų
  • 600 mililitrų vandens
  • 600 gramų varškės
  • 25 gramai sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persimonus supjaustyti kubeliais. Tada sudėti persimonų gabaliukus į vandenį ir ant silpnos ugnies užvirinti. Kai užvirs, sudėti manų kruopas ir virti apie 2 min. Nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
    Cukrų ir vanilinį cukrų sutrinti su kiaušiniais. Šią masę sukrėsti į košę.
    Tada sudėti varškę ir gerai išmaišyti, kad nebūtų gumuliukų.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
    Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais, supilti tešlą, išlyginti, viršų patepti grietine.
    Kepti varškėtį apie 40 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų