Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 litras saulėgrąžų aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas brendžio (ar kitoks stiprus alkoholinis gėrimas)
  • 600 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (kupinas arba soda (nugesinta actu))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 1 litras saulėgrąžų aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas brendžio (ar kitoks stiprus alkoholinis gėrimas)
  • 600 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (kupinas arba soda (nugesinta actu))

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Varškę išsukite su kiaušiniais ir cukrumi (galima tai padaryti smulkintuvo pagalba).

    2. Sodą nugesinti su trupučiu acto ir supilti į varškės masę.

    3. Suberti miltus. Tešla turi būti minkoma, minkšta.

    4. Kepti įkaitintame puode, aliejuje ar gruzdintuvėje.

    Skanaus!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų