Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 vienetas varškės (pakelis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų,įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus išvalytus ir nuluptus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 3 vienetai obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 vienetas varškės (pakelis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persijoti, įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti cukrų,įtrinti varškę ir viską gerai išmaišyti. Sudėti gabaliukais supjaustytus išvalytus ir nuluptus obuolius (galima įberti žiupsnelį cinamono), išmaišyti ir kepti aliejuje, kol gražiai apkeps. Valgyti skanu su grietine ir trintomis šviežiomis uogomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą