INGREDIENTAI:
  -   100 gramų   cukraus 
-   1   kiaušinių 
-   300 gramų   kvietinių miltų 
-   150 gramų   varškės (trinta) 
-   80 gramų   aliejaus 
-   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
-   Įdarui:  
-   100 gramų   cukraus 
-   4 vienetai   obuolių 
-   2   kiaušinių 
-   500 gramų   varškės 
-   100 gramų   grietinės 
  Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaušinį išplakite su cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. 
-  Į gilų ir platų dubenį pilkite miltų mišinį, kiaušinių plakinį ir varškę. Išminkykite tešlą. Tešlą dedame į šaldytuvą 1 valandą. Po to tešlą iškočiojame ir įklojame į kepimo formą. 
-  Įdarui: išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome grietinę, varškę. 
-  Ant tešlos sudedame obuolių skilteles ir užpilame varškė įdaru. 
-  Kepame 160-170 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. 
   Autorius: Laima 
     REKLAMA