• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai bananų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai vandens
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai bananų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 6 valgomieji šaukštai vandens
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų sviesto
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, druską, sviestą sutrinam, įpilam vandens. Gerai išminkome ir dedame į šaldytuvą valandai.
    Bananus, obuolius supjaustome, sukratome į varškę, įberiame cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, įmušame kiaušinį. Išmaišome.
    Klojame 2/3 tešlos ant skardos, išteptos riebalais, pilame varškės masę, užklojame likusia tešla. Kepame 200 °C temp. 30 - 40min.

    Skanaus.

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų