REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas varškės
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 3 mililitrai želės (persikinė)
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 3 vienetai kiaušinių ((baltymai))
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)
  • 1 pakelis sausainių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas varškės
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 3 mililitrai želės (persikinė)
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos
  • 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 3 vienetai kiaušinių ((baltymai))
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)
  • 1 pakelis sausainių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupinti virtuviniu kombainu ir jais iškloti tortinės dugną.
  2. Du šaukštus želatinos užpilti puse stiklinės drugno vandens ir palikti išbrinkti 10 - 15 min. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps.
  3. Varškę patrinti šaukštu. Varškę, grietinėlę, atvėsintą želatiną, cukraus pudrą, išplaktus kiaušinių baltymus sudėti į dubenį ir gerai išplakti plaktuvu . Tada šią masę sukrėsti ant sutrupintų sausainių masės ir pastatyti į šaldytuvą porai valandų.
  4. Pagal instrukciją ant pakuočių pagaminti želė ir atvėsinti. Supilti želė ant sustingusio deserto - torto. Kai želė pastings gražiai ant viršaus sudėti supjaustytus persikus. Laikyti šaldytuve, kol tortukas iki galo sustings.

    Skanaus.

Autorius: Mija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų