Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 0.5 kilogramo varškės
  • 250 gramų sviesto
  • šiek tiek uogienės
  • 7 gramai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų pagaminti vientisą tešlą ir palaikyti šaltoje vietoje 12 val., tada iškočioti, kelis kartus sulankstyti ir vėl palaikyti 1 val. Visa tai kartoti 2 kartus, padalyti tešlą gabalais, plonai juos iškočioti, supjaustyti kvadratais, ant kiekvieno uždėti truputį marmelado ir sulankstyti juos voko forma. Sudėti pyragaičius ant skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 0.5 kilogramo varškės
  • 250 gramų sviesto
  • šiek tiek uogienės
  • 7 gramai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų pagaminti vientisą tešlą ir palaikyti šaltoje vietoje 12 val., tada iškočioti, kelis kartus sulankstyti ir vėl palaikyti 1 val. Visa tai kartoti 2 kartus, padalyti tešlą gabalais, plonai juos iškočioti, supjaustyti kvadratais, ant kiekvieno uždėti truputį marmelado ir sulankstyti juos voko forma. Sudėti pyragaičius ant skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų