INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 250 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek žalumynų
- 50 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į gerai ištrintą varškę sudėti minkštą sviestą, smulkiai sutarkuotą sūrį, smulkintus žalumynus, majonezą, įspausti česnakus, supilti citrinos sultis, pasūdyti ir įberti pipirų.
Viską gerai išmaišyti.
Suformuoti kamuoliukus ir gerai išvolioti džiūvėsėliuose arba juodos duonos trupiniuose.
Skanaus.
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 250 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek žalumynų
- 50 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į gerai ištrintą varškę sudėti minkštą sviestą, smulkiai sutarkuotą sūrį, smulkintus žalumynus, majonezą, įspausti česnakus, supilti citrinos sultis, pasūdyti ir įberti pipirų.
Viską gerai išmaišyti.
Suformuoti kamuoliukus ir gerai išvolioti džiūvėsėliuose arba juodos duonos trupiniuose.
Skanaus.
Autorius: Gintarė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI