Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekada neteko ragauti persimonų, tad susigundžiau kažką su jais pagaminti. Ir nenusivyliau.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų varškės (riebios)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų pieno
  • 1 vienetas persimonų
  • 2 valgomieji šaukštai bulvių krakmolas
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 1 valgomasis šaukštas rudojo cukraus
  • 20 gramų sviesto
  • 1 sauja malti džiūvėsėliai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Manų kruopas užpilti pienu ir pabrinkinti 10 - 15 min.
  2. Į varškę įmušti kiaušinius, įberti cukraus, išmaišyti iki vienalytės masės. Suberti krakmolą, išbrinkusius manus, vėl išmaišyti.
  3. Persimoną nulupti, sutarkuoti stambia tarka, tarkius sukrėsti į varškės masę.
  4. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
  5. Varškės masę krėsti į paruoštą formą ir šauti į orkaitę 35 minutėms.
  6. Leisti atvėsti 7 - 10 min. Tada išimti iš formos ir tiekti.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų