Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- šiek tiek petražolių
- 300 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek salotų
- šiek tiek saulėgrąžų (gliaudytos)
- šiek tiek kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek sviesto
- 25 gramai mielių (šlapios)
- šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome pieną, cukrų bei mieles ir paliekame bent 15 min., kad suputotų.
Tuomet įmušame 1 kiaušinį, suberiame druską bei miltus ir išminkome tešlą.
Užminkytą tešlą uždengiame ir paliekame bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
Tuomet suformuojame mažas apvalias bandeles, sudedame jas ant aliejumi pateptos skardos ir paliekame 10 min., kad pakiltų.
Tuomet aptepame plaktu kiaušiniu, apibarstome sezamo sėklomis, iš saulėgrąžų padarome „akis“ ir kepame apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas bandeles paliekame pravėsti.
Pravėsusias bandeles perpjauname pusiau, užtepame sviesto ir dedame plonas kumpio riekeles, agurko griežinėlius ir pomidorų puseles.
Sudedame sumuštinukus į lėkštę, papuošiame salotų lapais bei petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- šiek tiek petražolių
- 300 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
- šiek tiek salotų
- šiek tiek saulėgrąžų (gliaudytos)
- šiek tiek kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek sviesto
- 25 gramai mielių (šlapios)
- šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome pieną, cukrų bei mieles ir paliekame bent 15 min., kad suputotų.
Tuomet įmušame 1 kiaušinį, suberiame druską bei miltus ir išminkome tešlą.
Užminkytą tešlą uždengiame ir paliekame bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
Tuomet suformuojame mažas apvalias bandeles, sudedame jas ant aliejumi pateptos skardos ir paliekame 10 min., kad pakiltų.
Tuomet aptepame plaktu kiaušiniu, apibarstome sezamo sėklomis, iš saulėgrąžų padarome „akis“ ir kepame apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas bandeles paliekame pravėsti.
Pravėsusias bandeles perpjauname pusiau, užtepame sviesto ir dedame plonas kumpio riekeles, agurko griežinėlius ir pomidorų puseles.
Sudedame sumuštinukus į lėkštę, papuošiame salotų lapais bei petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą