Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3/4 stiklinės krakmolo (bulvių)
  • 120 gramų margarino
  • šiek tiek vanilės (ekstraktas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Ištirpinkite margariną ir atvėsinkite.
    Bulvių krakmolą bei miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
    Sausų ingredientų mišinį sumaišykite su margarinu, įlašinkite keletą lašų vanilės ekstrakto, sudėkite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.
    Trečdalį tešlos atskirkite į kitą dubenį ir sumaišykite su kakava.
    Patepkite riebalais kepimo formą, supilkite šviesią tešlą, tuomet kakavinę tešlą ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą palikite atvėsti ir apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 3/4 stiklinės krakmolo (bulvių)
  • 120 gramų margarino
  • šiek tiek vanilės (ekstraktas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Ištirpinkite margariną ir atvėsinkite.
    Bulvių krakmolą bei miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
    Sausų ingredientų mišinį sumaišykite su margarinu, įlašinkite keletą lašų vanilės ekstrakto, sudėkite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.
    Trečdalį tešlos atskirkite į kitą dubenį ir sumaišykite su kakava.
    Patepkite riebalais kepimo formą, supilkite šviesią tešlą, tuomet kakavinę tešlą ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą palikite atvėsti ir apibarstykite cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Olivija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų