Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas granatų
  • 3 vienetai greipfruktų (rožiniai)
  • 6 vienetai mandarinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 6 vienetai persikų
  • 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių (dižono)
  • 1 vienetas cikorijos (lapai)
  • 2.5 valgomojo šaukšto aliejaus (graikinių riešutų)
  • šiek tiek prieskonių (pipirų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atsargiai nulupti odeles nuo persikų, mandarinų ir greipfruto skiltelių.
    Persikus supjaustyti skiltelėmis.
    Vaisius sumaišyti, leisti šiek tiek pastovėti, kad susimaišytų skoniai ir kvapai.
    Iš granato išimti sėklytes ir sumaišyti su kitais vaisiais.
    Suplėšytus cikorijos lapus sudėti į salotas.
    Garstyčias, aliejų ir medų suplakti ir užpilti ant salotų, atsargiai išmaišyti.
    Prieš patiekiant įberti pipirų mišinio.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas granatų
  • 3 vienetai greipfruktų (rožiniai)
  • 6 vienetai mandarinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai medaus
  • 6 vienetai persikų
  • 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių (dižono)
  • 1 vienetas cikorijos (lapai)
  • 2.5 valgomojo šaukšto aliejaus (graikinių riešutų)
  • šiek tiek prieskonių (pipirų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atsargiai nulupti odeles nuo persikų, mandarinų ir greipfruto skiltelių.
    Persikus supjaustyti skiltelėmis.
    Vaisius sumaišyti, leisti šiek tiek pastovėti, kad susimaišytų skoniai ir kvapai.
    Iš granato išimti sėklytes ir sumaišyti su kitais vaisiais.
    Suplėšytus cikorijos lapus sudėti į salotas.
    Garstyčias, aliejų ir medų suplakti ir užpilti ant salotų, atsargiai išmaišyti.
    Prieš patiekiant įberti pipirų mišinio.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų