• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 kiaulienos (pjaustyta gabaliukais)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 vienetai pievagrybių (dideli)
  • 0.5 stiklinės vandens (virintas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos gabaliukus apibarstome prieskoniais ir trumpai apkepiname svieste, paskui sudedame stambiai pjaustytą svogūną ir papriką. Uždengiame keptuvės dangtį ir paliekame 15-20 minučių troškintis. Vėliau pridedame supjaustytus grybus ir užpilame pusę stiklinės vandens. Viską apibarstome dviem šaukštais miltų ir gerai išmaišome.
    Guliašas patiekiamas su ryžiais arba makaronais. Skanaus!

Autorius: VaidaP

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 kiaulienos (pjaustyta gabaliukais)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 vienetai pievagrybių (dideli)
  • 0.5 stiklinės vandens (virintas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos gabaliukus apibarstome prieskoniais ir trumpai apkepiname svieste, paskui sudedame stambiai pjaustytą svogūną ir papriką. Uždengiame keptuvės dangtį ir paliekame 15-20 minučių troškintis. Vėliau pridedame supjaustytus grybus ir užpilame pusę stiklinės vandens. Viską apibarstome dviem šaukštais miltų ir gerai išmaišome.
    Guliašas patiekiamas su ryžiais arba makaronais. Skanaus!

Autorius: VaidaP

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų