INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   agurkų 
-   1 vienetas   baklažanų 
-   4   česnakų 
-   100 gramų   graikinių riešutų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   krapų (papuošimui) 
-   1 vienetas   pomidorų pastos 
-   2 vienetai   kiaušinių (virti) 
-   3 valgomieji šaukštai   majonezo 
-   20 vienetų   juodųjų alyvuogių 
-   šiek tiek   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir palaikykite sūriame vandenyje apie 20 minučių. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių.
 
 Česnakus, riešutus susmulktinkite, pridėkite majonezo, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Tepkite šią masę ant iškeptų baklažanų.
 
 Ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, pomidorą, agurką.
 
 Papuoškite alyvuogių puselėmis bei krapais.
   Autorius: Olga 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   agurkų 
-   1 vienetas   baklažanų 
-   4   česnakų 
-   100 gramų   graikinių riešutų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   krapų (papuošimui) 
-   1 vienetas   pomidorų pastos 
-   2 vienetai   kiaušinių (virti) 
-   3 valgomieji šaukštai   majonezo 
-   20 vienetų   juodųjų alyvuogių 
-   šiek tiek   druskos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir palaikykite sūriame vandenyje apie 20 minučių. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių.
 
 Česnakus, riešutus susmulktinkite, pridėkite majonezo, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Tepkite šią masę ant iškeptų baklažanų.
 
 Ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, pomidorą, agurką.
 
 Papuoškite alyvuogių puselėmis bei krapais.
   Autorius: Olga 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI