Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 350 gramų dešros (daktariška)
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą plonai iškočiojame ir supjaustome juostelėmis.
    Dešrą supjaustome pusgriežinėliais.
    Ant kiekvieno juostelės dedame po 3 pusgriežinėlius ir suvyniojame „rožytes“.
    Dedame „rožytes“ ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, aptepame plaktu kiaušiniu ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Mingailė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 350 gramų dešros (daktariška)
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą plonai iškočiojame ir supjaustome juostelėmis.
    Dešrą supjaustome pusgriežinėliais.
    Ant kiekvieno juostelės dedame po 3 pusgriežinėlius ir suvyniojame „rožytes“.
    Dedame „rožytes“ ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, aptepame plaktu kiaušiniu ir kepame apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Mingailė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų