Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų alyvuogių (juodos)
  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai salotų (lapai)
  • 100 gramų tunų (konservuotas)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek acto (vyno)
  • 50 gramų konservuotų pupelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek ciberžolės
  • šiek tiek garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš aliejaus, cukraus, acto, garstyčių, citrinos sulčių, druskos, ciberžolės, pipirų padarykite padažą. Supjaustkite tuną, jei jis stambiais gabalais. Supjaustykite salotas juostelėmis. Susmulkinkite česnaką. Sumaišykite tuną, salotas, pupeles, česnaką, krapus, alyvuoges. Ant jų užpilkite paruošto padažo.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų