INGREDIENTAI:
- 15 vienetų alyvuogių (juodos)
- šiek tiek cukraus
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 3 vienetai salotų (lapai)
- 100 gramų tunų (konservuotas)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek acto (vyno)
- 50 gramų konservuotų pupelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek ciberžolės
- šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš aliejaus, cukraus, acto, garstyčių, citrinos sulčių, druskos, ciberžolės, pipirų padarykite padažą. Supjaustkite tuną, jei jis stambiais gabalais. Supjaustykite salotas juostelėmis. Susmulkinkite česnaką. Sumaišykite tuną, salotas, pupeles, česnaką, krapus, alyvuoges. Ant jų užpilkite paruošto padažo.