Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas granatų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų tunų (konservuotas)
  • 100 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų grietinės
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Majonezą sumaišyti su grietine.
    Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su 2 šaukštais grietinės-majonezo padažo, pasūdyti, papipirinti ir padengti lėkštės dugną lygiu sluoksniu.
    Tuną pasmulkinti, papipirinti, sumaišyti su 2 šaukštais padažo ir padengti svogūnų sluoksnį.
    Virtus kiaušinius susmulkinti, pasūdyti, sumaišyti su padažu ir padengti žuvies sluoksnį.
    Obuolius nulupti, sutarkuoti su stambia tarka ir iškart sumaišyti su majoneziniu-grietininiu padažu. Sudėti sluoksniu ant kiaušinių.
    Salotų viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir granato sėklomis.
    Palaikyti salotas šaldytuve 3 val.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas granatų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai obuolių (rūgštūs)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų tunų (konservuotas)
  • 100 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų grietinės
  • 100 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Majonezą sumaišyti su grietine.
    Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su 2 šaukštais grietinės-majonezo padažo, pasūdyti, papipirinti ir padengti lėkštės dugną lygiu sluoksniu.
    Tuną pasmulkinti, papipirinti, sumaišyti su 2 šaukštais padažo ir padengti svogūnų sluoksnį.
    Virtus kiaušinius susmulkinti, pasūdyti, sumaišyti su padažu ir padengti žuvies sluoksnį.
    Obuolius nulupti, sutarkuoti su stambia tarka ir iškart sumaišyti su majoneziniu-grietininiu padažu. Sudėti sluoksniu ant kiaušinių.
    Salotų viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir granato sėklomis.
    Palaikyti salotas šaldytuve 3 val.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų