Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas granatų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių (rūgštūs)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų tunų (konservuotas)
- 100 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Majonezą sumaišyti su grietine.
Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su 2 šaukštais grietinės-majonezo padažo, pasūdyti, papipirinti ir padengti lėkštės dugną lygiu sluoksniu.
Tuną pasmulkinti, papipirinti, sumaišyti su 2 šaukštais padažo ir padengti svogūnų sluoksnį.
Virtus kiaušinius susmulkinti, pasūdyti, sumaišyti su padažu ir padengti žuvies sluoksnį.
Obuolius nulupti, sutarkuoti su stambia tarka ir iškart sumaišyti su majoneziniu-grietininiu padažu. Sudėti sluoksniu ant kiaušinių.
Salotų viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir granato sėklomis.
Palaikyti salotas šaldytuve 3 val.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas granatų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių (rūgštūs)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų tunų (konservuotas)
- 100 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Majonezą sumaišyti su grietine.
Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su 2 šaukštais grietinės-majonezo padažo, pasūdyti, papipirinti ir padengti lėkštės dugną lygiu sluoksniu.
Tuną pasmulkinti, papipirinti, sumaišyti su 2 šaukštais padažo ir padengti svogūnų sluoksnį.
Virtus kiaušinius susmulkinti, pasūdyti, sumaišyti su padažu ir padengti žuvies sluoksnį.
Obuolius nulupti, sutarkuoti su stambia tarka ir iškart sumaišyti su majoneziniu-grietininiu padažu. Sudėti sluoksniu ant kiaušinių.
Salotų viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir granato sėklomis.
Palaikyti salotas šaldytuve 3 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą