Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos abrikosų (džiovinti)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 500 gramų varškės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nugesinkite acte sodą ir sumaišykite su sviestu bei miltais.
    Gautą tešlą sudėkite į maišelį ir padėkite į šaldymo kamerą.
    Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei susmulkintais džiovintais abrikosais.
    Atšaldytą tešlą padalinkite į 3 lygias dalis.
    Du trečdalius tešlos sutarkuokite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, ant jos sudėkite varškės masę ir viską užtarkuokite likusia tešla.
    Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Valgykite atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos abrikosų (džiovinti)
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 500 gramų varškės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nugesinkite acte sodą ir sumaišykite su sviestu bei miltais.
    Gautą tešlą sudėkite į maišelį ir padėkite į šaldymo kamerą.
    Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei susmulkintais džiovintais abrikosais.
    Atšaldytą tešlą padalinkite į 3 lygias dalis.
    Du trečdalius tešlos sutarkuokite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, ant jos sudėkite varškės masę ir viską užtarkuokite likusia tešla.
    Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Valgykite atvėsusį.
    Skanaus.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų