Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 saujos abrikosų (džiovinti)
- 0.5 stiklinės cukraus
- 150 gramų margarino
- 3 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 500 gramų varškės
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nugesinkite acte sodą ir sumaišykite su sviestu bei miltais.
Gautą tešlą sudėkite į maišelį ir padėkite į šaldymo kamerą.
Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei susmulkintais džiovintais abrikosais.
Atšaldytą tešlą padalinkite į 3 lygias dalis.
Du trečdalius tešlos sutarkuokite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, ant jos sudėkite varškės masę ir viską užtarkuokite likusia tešla.
Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Valgykite atvėsusį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 saujos abrikosų (džiovinti)
- 0.5 stiklinės cukraus
- 150 gramų margarino
- 3 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 500 gramų varškės
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nugesinkite acte sodą ir sumaišykite su sviestu bei miltais.
Gautą tešlą sudėkite į maišelį ir padėkite į šaldymo kamerą.
Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei susmulkintais džiovintais abrikosais.
Atšaldytą tešlą padalinkite į 3 lygias dalis.
Du trečdalius tešlos sutarkuokite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, ant jos sudėkite varškės masę ir viską užtarkuokite likusia tešla.
Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Valgykite atvėsusį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą