Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų sviesto
  • 300 gramų grietinės
  • 1 sauja razinų
  • 1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos)
  • 4 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno ("Rududu")
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldymo kamerą dviem valandom.

    Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia tarka ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.

    Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.

    Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Masę supilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą, išklotą maistine plėvele, labai gerai paslėkite ir padėkite stingti į šaldytuvą.

Autorius: Irena-anirtic

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai kiaušinių
  • 700 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų sviesto
  • 300 gramų grietinės
  • 1 sauja razinų
  • 1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos)
  • 4 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno ("Rududu")
  • 0.5 vieneto kondensuoto pieno (indelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldymo kamerą dviem valandom.

    Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia tarka ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.

    Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.

    Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Masę supilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą, išklotą maistine plėvele, labai gerai paslėkite ir padėkite stingti į šaldytuvą.

Autorius: Irena-anirtic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų