Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti, arba aliejus)
  • 800 gramų veršienos (kepenėlės)
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve.
    Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose.
    Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais.
    Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 4 vienetai svogūnų
  • 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti, arba aliejus)
  • 800 gramų veršienos (kepenėlės)
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautos kepenėlės, nupjausčius plėves, užpilamos pienu ir 3—4 val. laikomos šaldytuve.
    Vėliau nusausinamos, supjaustomos 1,5 cm griežinėliais, apibarstomos pipirais, miltais ir iš abiejų pusių apkepinamos riebaluose.
    Svogūnai pakepinami, pabarstomi cukrumi, sukrečiami ant kepenėlių, supilama grietinė, įpjaustomos petražolės ir truputį patroškinus pagardinama prieskoniais.
    Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų