Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės lašinių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 kilogramas raugintų kopūstų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje.
    Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas.
    Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama.
    Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar, įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama.
    Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
    Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų kiaulės lašinių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 kilogramas raugintų kopūstų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje.
    Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas.
    Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama.
    Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar, įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama.
    Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
    Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų